Chceš zažiť Európsky parlament v Bruseli na vlastnej koži?

28. 1. 2024 | Aktuality

Chceš zažiť Európsky parlament v Bruseli na vlastnej koži?Pokiaľ je tvoja odpoveď áno, teraz prišla tvoja šanca. Delegáti Rady mládeže Slovenska hľadajú do svojej delegácie na LevelUP ďalšieho člena či členku. Už 12. až 13. apríla sa totiž v Bruseli stretnú mladí zástupcovia krajín Európskej únie, ktorí budú čerpať inšpiráciu a zdieľať nápady s rôznymi expertmi a organizáciami. Cieľom týchto dvoch dní totiž je, aby aktívni mladí ľudia prinášali do svojho okolia pozitívnu zmenu.

Prihlásiť sa môžu mladí ľudia vo veku 16 až 35 rokov, ktorí sú aktívni vo svojej komunite alebo sa aktívnymi chcú stať. Nezáleží na tom, či ešte študujete alebo pracujete, dôležité je však mať angličtinu na dobrej konverzačnej úrovni.

LevelUP organizuje mimovládna organizácia Európske fórum mládeže, ktorá účastníkom navyše hradí ubytovanie a raňajky. Okrem toho budú účastníkom preplatené aj náklady na dopravu, jediný výdavok bude tak ostatná strava.

Prihláška na LevelUP je k dispozícii na webových stránkach Európskeho fóra mládeže. Jej vyplnením dávaš najavo záujem o miesto na tomto inšpiratívnom podujatí. O úspešnom priebehu prihlášky ťa budú organizátori informovať.

Najdôležitejšie však je, že prihlášku je možné podať už len do 1. februára (23:59). Nie je tak čas strácať čas. LevelUP je skvelou príležitosťou pre nové skúsenosti, inšpiráciu, kontakty a v neposlednom rade je zaujímavou aktivitou do životopisu.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme

AMKON prvýkrát aj v Bratislave

AMKON prvýkrát aj v Bratislave

Nepočuli ste ešte o AMKONe? Možno preto, že do tohto roka sa konal len u našich českých susedov. Organizátori sa však rozhodli priblížiť tento neopakovateľný zážitok záujemcom o diplomaciu aj na Slovensku, a to už 22. až 24. marca v Bratislave. O čo ide?  AmKon je študentská simulácia amerického kongresu. Keďže ide o realistickú simuláciu, …

Používaš Google účet? Tak zbystri

Používaš Google účet? Tak zbystri

Prevádzkovateľov e-mailových účelov a úložísk je niekoľko. Jedným z najznámejších, ak nie najznámejším je spoločnosť Google. Práve služby Google využíva v dnešnej dobe asi miliarda ľudí. Okrem známeho e-mailu môžu užívatelia využívať funkcie ako je vytváranie dokumentov, kalendár či cloudové úložisko. Mnohé z týchto funkcii využívajú študenti pre potreby svojho štúdia, čo dokazuje aj to, …