Kampaň Chcem tu zostať vyráža do regiónov

21. 11. 2023 | Aktuality

Kampaň Chcem tu zostať vyráža do regiónov Občianska kampaň Chcem tu zostať vznikla pred parlamentnými voľbami, aby motivovala mladých ľudí k tomu, aby išli voliť. Mohli ste sa s nimi stretnúť na rôznych festivaloch, koncertoch či diskusiách. Ambasádormi kampane sa stali 3 známe osobnosti, a to Veronika Cifrová Ostrihoňová, Iveta Radičová a Michal Handzuš.

Niekoľko týždňov po voľbách rozbieha kampaň nový projekt, ktorý má poukázať na inšpiratívne projekty mladých ľudí v dedinách či mestách do 20-tisíc obyvateľov. Tím, ktorí už vyrazil do regiónov bude natáčať a robiť krátke rozhovory s mladými realizátormi projektov. Cieľom je, aby sa jednak zvýšilo povedomie o týchto projektoch, ale zároveň, aby sa nimi inšpirovali ďalší mladí ľudia zo Slovenska.

Pokiaľ teda poznáte vo svojom okolí takýto mládežnícky projekt alebo ste priamo jeho súčasťou, neváhajte sa do projektu zapojiť. Môže ísť o projekty zamerané na udržiavanie tradícií, environmentálne otázky, šport, pomoc slabším, ale môže taktiež ísť o takmer akúkoľvek oblasť.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme