Medzinárodný debatný turnaj a akadémia v Prahe

18. 5. 2023 | Aktuality

Medzinárodný debatný turnajUž v júli majú záujemcovia možnosť zúčastniť sa legendárneho debatného turnaja Prague Debate Spring, ktorý je dokonca spojený s debatnou akadémiou organizovanou medzinárodnou organizáciou International Debate Education Association (IDEA). Turnaj a akadémia sa budú konať 5. až 11. júla v Prahe. Podujatie je určené stredoškolákom, ktorí už majú s debatou nejaké skúsenosti, a preto organizátori budú pri výbere účastníkov prihliadať aj na potenciál využiť získané vedomosti a zručnosti pri rozvoji materských debatných klubov a v Slovenskej debatnej asociácii. Prihlásiť sa môže jeden tím zložený zo 4 členov a spolu s ním jeden rozhodca či rozhodkyňa.

Účastníci budú mať jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje debatné zručnosti, dozvedieť sa niečo nové, zoznámiť sa a zmerať si sily s debatérmi z rôznych kútov sveta, a teda si samozrejme aj zdokonaliť svoju angličtinu.

Dobrou správou je, že ubytovanie aj strava sú zabezpečené a všetky náklady hradí organizácia IDEA a cestovné náklady prepláca Slovenská debatná asociácia.

Záujemcovia sa môžu hlásiť ako tímy či jednotlivci cez e-mail do 23. mája. Podrobnosti sú uvedené na Facebookovej stránke Slovenskej debatnej asociácie.

Pokiaľ sa teda o debatu zaujímate a na júl ešte nemáte naplánovanú dovolenku, tak toto podujatie určite stojí za pozornosť.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme