Rozhoduješ sa o štúdiu? Navštív online veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.cz

11. 11. 2023 | Štúdium na vysokej škole

veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.czPortál VysokéŠkoly.cz, ktorý je materským portálom webovej stránky VysokéŠkoly.sk organizuje unikátny veľtrh, ktorý ti pomôže vybrať si vysokú školu z pohodlia domova. Láka ťa štúdium v Českej republike? Chceš sa dozvedieť o možnostiach štúdia pre Slovákov? Online veľtrh vysokých škôl ti poskytne prehľad a výber z desiatok českých vysokých škôl.

Veľtrh prebehne už tento mesiac, a to presne 22. – 23. novembra 2023. Tešiť sa môžeš napríklad na zástupcov z Karlovej univerzity, Masarykovej univerzity, Českého vysokého technického učení, Českej zemědělskej univerzity v Prahe, Jihočeskej univerzity v Českých Budejoviciach, Ostravskej univerzity, z Univerzity Tomáše Bati, z Univerzity obrany, z Univerzity Hradec Králové, z University of New York in Prague a mnohých ďalších.

Výhody online veľtrhu

  • Online veľtrhu sa môžeš zúčastniť nech si kdekoľvek. Stačí ti k tomu počítač a pripojenie na internet. Vďaka tomu nemusíš nikam chodiť ani cestovať. Nemusíš si tak zásadne prispôsobovať svoj program a dokonca ani vymeškať školu, k veľtrhu sa pripojíš, keď budeš mať voľnú hodinu či kedykoľvek ti to v priebehu dňa bude vyhovovať.
  • Ďalšou výhodou je podrobné vyhľadávanie, ktoré ti umožní vyhľadať univerzitu, fakultu či konkrétny študijný program podľa toho, čo ťa baví a zaujíma. Nemusíš tak blúdiť medzi stánkami ako na bežnom veľtrhu, ale rovno nájdeš to, čo hľadáš.
  • Veľtrh ti prinesie aj možnosť individuálne sa spojiť so zástupcami škôl, vďaka čomu sa budeš môcť dozvedieť viac o štúdiu a spýtať sa na čokoľvek, čo Ťa bude zaujímať. Táto možnosť bude sprostredkovaná klasickým chatom, ktorý poznáš z iných chatovacích aplikácií. Vďaka tomu si môžeš informácie o školách vyhľadávať a zároveň sa hneď pýtať na to, čo ťa zaujíma, či čo ti nie je jasné.
  • Na rozdiel od klasického veľtrhu si môžeš pozrieť prezentácie jednotlivých vysokých škôl vtedy, kedy to bude vyhovovať tebe a nemusíš sa prispôsobovať žiadnemu programu.
  • Za zmienku stojí určite aj výška vstupného. Online veľtrhu sa môžeš zúčastniť úplne zdarma, stačí sa registrovať tu.
  • K registrácii získaš aj unikátny test, ktorý ti napovie, na aký odbor sa hodíš. Ten ti práve môže uľahčiť hľadanie, pokiaľ vôbec nevieš, ktorým smerom by si po strednej škole chcel(a) pokračovať. Prípadne aj pokiaľ už máš rozhodnutie jasné, tento test ti možno odhalí aj zameranie, o ktorom si netušil(a).

 

Pokiaľ sa práve teraz rozhoduješ o svojej budúcnosti, zvažuješ štúdium v zahraničí alebo jednoducho chceš mať väčší prehľad o ponúkaných možnostiach štúdia, online veľtrh vysokých škôl je práve pre teba. Tak neváhaj a registruj sa zdarma už dnes.


podpora@vysokeskoly.cz