Žiješ v zahraničí? Pridaj sa do Nexteria Global HUBu

6. 10. 2023 | Aktuality

Nexteria Global HUBNezisková organizácia Nexteria organizuje aj tento rok ďalší ročník Nexteria Global HUBu, ktorý má prepájať Slovákov a Slovenky žijúcich v zahraničí. Prečo je to ale dôležité práve v tejto chvíli? Pretože už 17. októbra začína 8-týždňový nabitý program.

Ako je to s prihláškami? 

Registrácia končí 15.10. a klasická prihláška stojí 29,90€. Zľavu 10€ je možné získať dvoma spôsobmi, stihnúť early bird prihlasovanie do 6.10. alebo sa prihlásite v dvojici a každý zaplatíte 19,90€.

Čo je súčasťou Nexteria Global HUB? 

Program je zostavený tak, aby sa účastníci naučili niečo nové, aby diskutovali a spoznali sa s mladými Slovákmi a Slovenkami z celého sveta a aby sa prepojili s organizáciami a neziskovkami na Slovensku. Účastníci sa môžu tešiť na rôzne vzdelávacie aktivity, na online aj prezenčné socializačné aktivity v rôznych krajinách a tiež na pracovné ponuky od slovenských firiem a neziskoviek. Dobrou správou je, že absolventi Nexteria Global HUBu zostávajú v spojení aj po skončení programu a môžu tak z kontaktov čerpať naplno aj naďalej.

Aký bude program HUB 1? 

Účastníci sa môžu tešiť na prednášky od rôznych inšpiratívnych ľudí, ako je napríklad Pavol Guričan z platformy zameranej na duševné zdravie ksebe alebo na Dominika Hajdu z Globsecu, či na Pavla Čekana z biotech spoločnosti MultiplexDx a ďalších. Okrem toho je súčasťou tohto HUBu aj diskusia so zástupcami konzultačnej spoločnosti McKinsey and Company a socializačné aktivity a mnoho ďalšieho.

Čo je Nexteria? 

Nezisková organizácia Nexteria komunita mladých študentov a absolventov, lektorov, mentorov, podporovateľov a firemných aj individuálnych partnerov. Cieľom tejto neziskovky je pomáhať mladým ľuďom rozvíjať sa, aby oni mohli zlepšovať Slovensko. Nexteria sa stabilne venuje niekoľkým projektom ako napríklad Nexteria Leadership Academy, Night of Chances, Nexteria Lab a popisovaný Nexteria Global, ale tak isto organizuje aj príležitostné udalosti, akými sú napríklad rôzne hackathony.


podpora@vysokeskoly.cz