Gaudeamus - veľtrh o vzdelávaní v Prahe

19. 1. 2014 | Aktuality

Ak uvažujete aj nad štúdiom v Českej republike, ale nemáte dostatok informácií k rozhodnutiu, tak a konci januára máte možnosť zúčastniť sa veľtrhu európskeho pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus. Tento rok už prebehol v Nitre i v Brne, čaká na Vás ešte posledná, a to pražská, výstava.

Čo: Siedmy ročník európskeho veľtrhu o vzdelávaní.

Kedy: 28.-29.1.2014, každý deň 8–16:00

Kde: Výstavisko Holešovice, pavilóny D a E, Praha

Veľtrh je určený predovšetkým študentom 3. a 4. ročníkov stredných škôl, ale i pre pedagógov a výchovných poradcov. Cieľom veľtrhu je poskytnúť čo najviac informácií o vysokoškolskom vzdelávaní absolventom stredných škôl a ostatným záujemcom o celoživotné vzdelávanie. Zúčastňujú sa ho zástupcovia väčšiny vysokých škôl a VOŠ v ČR.

Návštevou veľtrhu môžete získať informácie priamo „od zdroja“, teda od reprezentantov školy, na ktorú by ste sa radi prihlásili: ktoré odbory sa kde dajú študovať, kde je štúdium najvýhodnejšie, kde sa dá študovať Vami vybraný odbor, podrobnosti k prijímacím skúškam a ďalšie.

Okrem prednášok o podmienkach o štúdiu a prijímacom konaní, je pripravený bohatý doprovodný program Veda pre život a tiež „Tailor-Made Study Abroad“, teda program venovaný výhradne štúdiu v zahraničí. Súčasťou doprovodného programu je i poradenský servis. Ak sa včasne zaregistrujete online, získate zľavu na vstupnom.

Zdroj: www.gaudeamus.cz

Zdroj fotografie: www.sxc.hu

Ďalšie články k téme