štúdium v Prahe
Nový magisterský program Management udržateľnosti na VŠE
Téma udržateľnosti už nie je len trendom alebo nástrojom marketingu, ale nevyhnutnou súčasťou firemnej stratégie. Európska legislatíva postupne sprísňuje požiadavky na spoločnosti, ktoré musia transparentne vykazovať svoj vplyv na životné prostredie a spoločnosť. To znamená, že firmy potrebujú odborníkov, ktorí sa v tejto oblasti vyznajú a dokážu implementovať nové pravidlá do praxe. Ak práve dokončuješ […]
čítajte viacZačnite študovať na VŠ už vo februári a nestrácajte čas čakaním na september!
Čakanie na nový akademický rok v septembri je pre mnohých absolventov stredných škôl alebo bakalárskych študijných programov samozrejmosťou. Čo keby však existovala možnosť začať študovať už vo februári? Na University College Prague je to realita – a prináša množstvo výhod. Vedeli ste, že podľa štatistík OECD majú študenti, ktorí neprerušia svoje vzdelávanie, oveľa väčšiu šancu […]
čítajte viacÚstav potravinárstva a výživy STU
Ústav potravinárstva a výživy (ÚPV, riaditeľ prof. Ing. Ľubomír Valík, Ph.D.) je jednou z organizácií Fakulty chemickej a potravinárskej technológie na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Pozostáva z dvoch oddelení, oddelenia potravinárskej technológie (OPT, vedúca Ing. Lucia Minarovičová, Ph.D.) a oddelenia výživy a hodnotenia kvality potravín (OVHKP, vedúca doc. Ing. Lucia Birošová, Ph.D.) Zjednodušený koncept […]
čítajte viac