Online veľtrh vysokých škôl už aj na Slovensku

29. 1. 2023 | Inspirace

veltrh vysokych skol 2023Veľtrhy rôzneho druhu určite poznáte a možno ste niekedy aj na nejaký zavítali. Veľtrhy sú miestom, kde sa na jednom mieste dozviete informácie od rôznych zdrojov. Môže ísť o prezentáciu firiem, ktoré sa venujú jednej oblasti, môže ísť o zamestnávateľov, ale napríklad aj o školy. Rovnako je tomu aj v prípade unikátnej novinky, ktorá prichádza na Slovensko už o pár dní. Je to Online veľtrh vysokých škôl, na ktorom môžeš nájsť svoju vysnívanú vysokú školu z pohodlia domova.

6 dôvodov, prečo si 8. alebo 9. februára urobiť čas

Vysoké školy na jednom mieste 

Na online veľtrhu Vysokeskoly.sk majú študenti možnosť si vybrať z desiatok vysokých škôl a univerzít z celého Slovenska. Môžete sa tešiť na Univerzitu Komenského v Bratislave, Slovenskú technickú univerzitu, Newton University, Vysokú školu DTI a mnohé ďalšie školy a fakulty.

Informácie z prvej ruky

Najcennejšie bývajú práve informácie, ktoré sú z relevantného zdroja a overeného zdroja. Takým zdrojom sú rozhodne študenti a zástupcovia škôl, ktorí na svojich školách trávia nemalú časť svojich dní. Vďaka tomu vám vedia dať oficiálne informácie o prijímacom konaní a o jednotlivých študijných programoch, vedia vám poradiť s výberom, ale hlavne majú aj vlastnú osobnú skúsenosť, ktorú sú pripravení Vám odovzdať prostredníctvom online chatu.

Nájdite presne to, čo hľadáte

Vďaka prehľadnému vyhľadávaniu nájdeš všetky svoje možnosti. Nemusíš sa tak tlačiť medzi stánkami s ďalšími ľuďmi, ale naopak vám vyhľadávanie poskytne prehľad všetkých potenciálnych vysokých škôl, ktoré sa týkajú vašich záujmov. Nestane sa tak, že nejakú školu prehliadnete alebo sa dokonca dozviete, že váš študijný odbor sa dá študovať aj na iných školách, ktoré pôvodne neboli vo vašom hľadáčiku.

O prednášky neprídete

Práve naopak, prednášky a zaujímavé videá jednotlivých škôl a fakúlt si môžete prehrať v čase, ktorý vyhovuje vám, môžete si ich pustiť opakovane. Nemusíte sa teda nikomu a ničomu prispôsobovať.

Nič neplatíte

Vstup na veľtrh je úplne zdarma pre všetkých registrovaných. Takže vynaložené náklady sú naozaj len časové a registrácia zaberie len pár minút. Okrem toho získa každý registrovaný aj unikátny test, ktorý vám pomôže odhaliť smer, na ktorý sa hodíte.

Nikam nemusíte chodiť 

Zabudnite na cestovanie a vymeškávanie školy. Online veľtrh Vysokeskoly.sk je prístupný nech si kdekoľvek, kde je internetové pripojenie. Máte voľnú hodinu? Ste doma? V autobuse? Skvelé! Stačí vam počítač alebo telefón pripojený na internet a môžete sa začať “prechádzať” pomedzi virtuálne stánky našich vystavovateľov.

Bonus 

Okrem toho, že návštevníci veľtrhu získajú všetky potrebné informácie k svojmu budúcemu štúdiu, môžu po tomto veľtrhu byť bohatší o zaujímavé ceny. Partner online veľtrhu venoval do súťaže iPhone 11 pre jedného náhodne vyžrebovaného registrovaného a aktívneho návštevníka. Nemenej zaujímavú cenu venoval partner Rozečti.se, vďaka ktorému sa až 5 z registrovaných návštevníkov môže naučiť 2-krát rýchlejšie čítať.

Zaregistruj sa včas a zadarmo zde!

 Pokiaľ stále váhate o svojom vysokoškolskom štúdiu a vaša prihláška sa nezadržateľne blíži, registrujte sa na veľtrh už dnes a 8. až 9. februára svoju dilemu určite vyriešite. Do tej doby si spravte pripravený test, a to aj keď ste o svojom smere rozhodnutí, možno sa objaví niečo, o čom ste ani netušili, že by vás bavilo. Okrem toho sa môžete zamyslieť nad otázkami, ktoré jednotlivým zástupcom budete pokladať. Pripravení uchádzači sa vždy dozvedia viac ako tí nepripravení. Slovenské vysoké školy a univerzity sa na vás budú tešiť 8. a 9. februára!


podpora@vysokeskoly.cz