Prípravné kurzy na EUBA

1. 3. 2022 | PR články

Prípravné kurzy na EUBARozhodol/la si sa pre štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave a chceš sa pripraviť na prijímacie konanie?

Ponúkame Ti možnosť absolvovať Prípravné kurzy z anglického jazyka, zo stredoškolskej matematiky a z ekonómie a ekonomiky.

Využi Prípravné kurzy a prejdi cez prijímacie konanie s hlavou plnou vedomostí a minimom stresu. Staň  sa ďalšou súčasťou akademického sveta, ktoré má za sebou nielen 80 ročnú históriu, ale aj AACSB prestížnu medzinárodnú akreditáciu.

Prípravný kurz z anglického jazyka

Získanie a prehlbovanie základných poznatkov a vedomostí potrebných na úspešnú prípravu na štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave z anglického jazyka.

Kurz je určený hlavne pre študentov maturantov a prípadne ostatných záujemcov o univerzitné štúdium, ktorí uvažujú prihlásiť sa na Ekonomickú univerzitu v Bratislave a majú záujem sa kvalitne a zodpovedne pripraviť na prijímaciu skúšku z anglického jazyka.

Prípravné kurzy na EUBA

Prípravný kurz zo stredoškolskej matematiky

Získanie a prehĺbenie poznatkov, zručností a vedomostí zo stredoškolskej matematiky potrebných pre úspešné zvládnutie prijímacích skúšok na vysokých školách spoločenskovedného a ekonomického zamerania a pre ďalšie štúdium na 1.stupni vysokoškolského štúdia.

Príprava nielen na prijímacie pohovory z matematiky na Ekonomickú univerzitu a iné vysoké školy, ale aj ako základ pre úspešné zvládnutie 1. resp. 2. semestra výuky predmetov z matematiky na všetkých fakultách Ekonomickej univerzity.

Prípravné kurzy na EUBA

Prípravný kurz z ekonómie a ekonomiky

Získanie a prehlbovanie základných poznatkov a vedomostí potrebných na úspešnú prípravu na štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave z ekonómie a ekonomiky.

Kurz je určený hlavne pre študentov maturantov a prípadne ostatných záujemcov o univerzitné štúdium, ktorí uvažujú prihlásiť sa na Ekonomickú univerzitu v Bratislave a majú záujem sa kvalitne a zodpovedne pripraviť na prijímacie skúšky z ekonómie a ekonomiky.

Ďalšie články k téme