Online deň otvorených dverí Unicorn University

16. 3. 2023 | Aktuality

Unicorn University, prestížna súkromná vysoká škola so sídlom v Prahe, organizuje pre záujemcov o bakalárske a magisterské študijné odbory každý mesiac online deň otvorených dverí. Tieto akcie poskytujú príležitosť pre študentov zoznámiť sa s unikátnymi vzdelávacími programami, ktoré táto inštitúcia ponúka.

Na online dni otvorených dverí sa účastníci stretnú so špecialistami zo študijného oddelenia, ktorí im poskytnú podrobné informácie o kurzoch, výučbových metódach a skúsenostiach, ktoré môžu získať počas svojho štúdia na Unicorn University.

Online deň otvorených dverí ponúka príležitosť virtuálne prehliadky kampusu, vrátane knižnice, učební a ďalších zariadení, ktoré sú študentom k dispozícii. Účastníci sa tiež dozvedia o možnostiach financovania štúdia, podporných službách a ďalších benefitoch, ktoré Unicorn University ponúka svojim študentom.

Okrem toho, že online deň otvorených dverí umožňuje záujemcom zoznámiť sa s vysokoškolským programom, je tiež skvelou príležitosťou pre všetkých zúčastnených položiť otázky a získať informácie z prvej ruky. Akcie sa konajú v priateľskej a neformálnej atmosfére, čo umožňuje účastníkom získať lepšiu predstavu o tom, či je Unicorn University správnou voľbou pre ich budúcu kariéru.

Vzhľadom na to, že sa online deň otvorených dverí koná každý mesiac, záujemcovia majú dostatok času na naplánovanie svojej účasti. Registrácia je zadarmo a otvorená pre každého, kto má záujem sa dozvedieť viac o Unicorn University. Záujemcovia môžu svoju účasť zaregistrovať tu.


miska.podpora@vysokeskoly.sk

Ďalšie články k téme