Ako na lepšiu štátnu a verejnú správu?

27. 11. 2022 | Aktuality

verejná správaVäčšina z nás si štátnu správu nespája s pozitívami, inováciami, ochotou a kvalitou. To sa však snaží zmeniť Public Leadership Academy, ktorá ma za cieľ vychovať mladých profesionálov a profesionálky v štátnej a verejnej správe s potenciálom vyrásť na tvorcov zmien s pozitívnym dopadom na kvalitu verejných politík a služieb. Práve takýto ľudia sú potenciálom pre to, aby sa nám všetkým žilo na Slovensku lepšie, aby bola ochota verejné služby rozvíjať a neustále zlepšovať.

Public Leadership Academy vznikla v spolupráci Nexterie, Leafu, Klubu úradníkov dobrej vôle a Teach for Slovakia. Všetko sú organizácie a projekty, ktorá robia službu Slovensku v mnohých oblastiach už niekoľko rokov.

Akadémia je určená profesionálom a profesionálkam, ktorí pôsobia v orgánoch štátnej správy či v samospráve Bratislavského kraja a majú chuť sa vzdelávať a zlepšovať. Public Leadership Academy je 8 mesačný program, ktorého súčasťou je niekoľko bootcampov, seminárov, workshopov so špičkami v obore zo Slovenska aj zahraničia.

Práve takéto rozvojové programy majú potenciál vychovávať a rozvíjať šikovných mladých ľudí, ktorí sú budúcnosťou pre Slovensko a jeho štátnu a verejnú správu.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme