Online veľtrh českých vysokých škôl!

7. 1. 2021 | Aktuality

veľtrh vysokých škôl26.-28. januára sa uskutoční online veľtrh vysokých škôl, čo môže byť skvelá príležitosť, ako si vybrať tú správnu vysokú školu ak zvažujete štúdium u našich susedov.

Veľtrh vysokých škôl je určený pre každého, kto ešte nie je rozhodnutý kam na univerzitu, no rovnako výhodný dokáže byť aj pre tých, ktorí si školu už vybrali. Celá online akcia je úplne zdarma a nemáte čo stratiť, len získať!

Tento rok sa kvôli pandemickej situácii mnoho vecí sústreďuje do virtuálneho priestoru, výnimkou nie je ani veľtrh vysokých škôl.

Na akcii sa odprezentujú cez štyri desiatky vysokých škôl z Českej republiky. Výber je naozaj široký s množstvom rozličných fakúlt, odborov a programov. A ak sa vám to snáď zdá ako neprehľadné kvantum možností, rozhodne to tak nie je!

Po zaregistrovaní ktoré je úplne zdarma si môžete urobiť test “na čo sa hodíte“, čo študovať, ak ešte nemáte vo výbere jasno a aj podľa výsledkov testu následne môžete sústrediť vašu pozornosť na konkrétne zameranie či jednotlivé školy počas veľtrhu, test vás môže naviesť, ktorým smerom sa uberať. Taktiež je možné vyhľadávanie podľa vašich preferencii, čiže ak už máte predstavu, ale len nejasnú aj týmto spôsob sa dá dopracovať ku finálnej voľbe.

veľtrh vysokých škôl

Snáď jednou z najlepších výhod tohto online veľtrhu je flexibilita, nemusíte nikam dochádzať, zbytočne vymeškávať hodiny a môžete sa ho zúčastniť snáď odkiaľkoľvek, stačí vám internetové pripojenie a notebook, tablet či mobil. No nie je to skvelé?

Čo môžete vlastne očakávať? Univerzity majú pripravené virtuálne stránky škôl, ich predstavenie ako takých, video-prezentácie a v ponuke budú aj zaujímavé prednášky.  Všetky vaše otázky a nejasnosti bude možné zodpovedať v online chate či video chate, a bude aj možnosť online chatu s jednotlivými zástupcami fakúlt, čo prináša skvelú možnosť pozisťovať všetky potrebné a detailné informácie ohľadom štúdia na jednom mieste. Pýtať sa na čokoľvek, čo vás môže zaujímať.

Tak sa nebojte zúčastniť, videocallujte, chatujte, píšte na https://veletrh.vysokeskoly.cz/