Unicorn University usporiadateľom online konferencie o umelej inteligencii

22. 4. 2023 | Aktuality

Unicorn University, popredná vysoká škola v oblasti digitálnych technológií, organizovala 21. apríla 2023 svoju už 21. konferenciu s názvom Unicorn University Open. Tohtoročnou témou bola umelá inteligencia a konferencia bola ako každý rok úplne zadarmo a otvorená pre širokú verejnosť.

Prestížnej udalosti sa zúčastnilo viac ako 5 000 účastníkov z celého sveta, ktorí sa mohli tešiť na prezentácie a prednášky od renomovaných odborníkov v oblasti umelej inteligencie.

Účastníci mali jedinečnú príležitosť preskúmať, akým spôsobom umelá inteligencia transformuje našu spoločnosť a ako môže byť využitá na riešenie dôležitých problémov. Medzi rečníkov patrili poprední odborníci z renomovaných spoločností ako Gartner, Microsoft, Cern, Karlova Univerzita a Unicorn.

Unicorn University je jednou z popredných vysokých škôl, kde sa o umelej inteligencii nielen hovorí, ale aj vyučuje. Vďaka svojmu know-how v oblasti digitálnych technológií prináša svojim študentom najmodernejšie vzdelávacie skúsenosti, aby mohli byť úspešní v digitálnom svete.

Konferencia Unicorn University Open bola k dispozícii nielen v českom a anglickom jazyku, ale po novom aj v experimentálnom preklade od samotnej umelej inteligencie. Na konferencii bolo možné si tiež zasúťažiť o hodnotné ceny. Záznamy všetkým prednášok sú dostupné na webovej stránke tu: https://open.unicornuniversity.net/sk/artificial-intelligence.

Týmto ďakujeme všetkým účastníkom, rečníkom a partnerom, ktorí prispeli k vzniku tejto úspešnej konferencie, a už teraz sa tešíme na ďalšiu konferenciu Unicorn University Open, ktorá sa uskutoční už 24. 11. 2023.

Informácie o vysokej škole Unicorn University sú na webovej stránke www.unicornuniversity.net.


miska.podpora@vysokeskoly.sk

Ďalšie články k téme