ZA OBZOR – sebarozvojový kurz pre kohokoľvek nad 30 rokov

18. 4. 2023 | Štúdium pri práci

sebarozvojový kurz nad 30 rokovAk v svojom živote cítite potrebuje neustále sa posúvať ďalej, rozvíjať svoj potenciál, učiť sa nové veci a už ste presiahli životný medzník 30 rokov, je tu pre vás sebarozvojový kurz Za obzor pod záštitou Sokratovho inštitútu.

Za obzor je kurz zložený z piatich workshopov pre kohokoľvek nad 30 rokov prichádzajúceho z ktorejkoľvek časti Slovenska, z akejkoľvek profesijnej oblasti, pre kohokoľvek, kto hľadá nový životný smer s chuťou rozvíjať sa a vytvárať sieť nových kontaktov a priateľstiev. V rámci piatich workshopov, ktoré sa konajú počas predlžených víkendov, budú otvorené témy hľadania nových životných smerov, presvedčivého vystupovania, hodnotových konfliktov či a používania moci.

Medzi pridané hodnoty kurzu patrí aj jeho lokalita – vzdelávacie centrum Zaježová, miesto obklopené prírodou a pokojom, kde je možné oddýchnuť si od zhonu a starostí každodenného života. Ďalším pozitívom kurzu je možnosť spoznať viac ako 20 inšpiratívnych ľudí z  rôznych častí Slovenska, z rôznych profesijných oblastí a s rozličnými životnými príbehmi.

Miesta sú obmedzené s počtom 22 účastníkov a prihlásiť sa je potrebné zaslaním online prihlášky. K prihláške je nutné priložiť  štruktúrovaný životopis a motivačný list v rozsahu A4. Alternatívou motivačného listu môže byť aj maximálne minútové video, kde uchádzač predstaví, čo ho na kurze najviac láka a v čom by mu mohli byť nadobudnuté skúsenosti prínosom. Pred výberom do kurzu bude potrebné ešte absolvovanie online pohovoru, kde dôjde k prvotnému zoznámeniu sa s tímom Sokratovho inštitútu a poskytnutiu priestoru na zistenie dodatočných detailov, ktoré účastníka zaujímajú, či naopak, detailov, ktoré o uchádzačovi chýbali v motivačnom liste/videu a životopise.

Prvé štyri workshopy začínajú v štvrtok o 17:00 a trvajú do nedeľňajšieho obeda. Posledný, piaty workshop v poradí, začína až v piatok poobede a konči v nedeľu. Workshopy štartujú víkendom v termíne 12.-15.10.2023 s témou Tímbilding a hľadanie nových smerov vedený koučom Tomášom Pešekom a  Jurajom Hipšom – expertom na vzdelávanie. Víkend 30.11.- 3.12.2023 prinesie tému Ako vystupovať presvedčivo s PR manažérkou Mariou Stracenskou. 25.-28.01.2024 sa uskutoční workshop so psychologičkou Sylviou Ondrisovou pod názvom Férové používanie moci v práci a vo vzťahoch. Termín 21.-24.03.2024 prinesie tému Ako sa správať v hodnotových konfliktoch so Zuzanou Fialovou – sociologičkou, trénerkou. Posledný workshop bude záverečným stretnutím cez víkend 17.-19.05.2024, čas na zrekapitulovanie celého kurzu a zhodnotením, čo s nadobudnutými poznatkami ďalej s koučom Tomášom Pešekom.

Kurz Za obzorom je spoplatnený vo výške 1695 eur s možnosťou rozdelenia celkovej sumy na dve až päť splátok (5x 339 eur so zhruba dvojmesačnými odstupmi). V cene je zahrnutá strava 3x denne, ubytovanie, honoráre expertných lektorov a lektoriek, koordinácia projektu, vzdelávacie materiály a možnosť využiť saunu vo vzdelávacom centre Zaježová. Faktúru je možné vystaviť na fyzickú osobu, firmu aj organizáciu. A keďže nejde o žiadnu zanedbateľnú čiastku trom uchádzačom je poskytnutá možnosť získať tretinovú zľavu, ak je výška poplatku objektívnou prekážkou. Tým sa zníži cena na 1130 eur za celý kurz. Pri snahe získať zľavu je potrebné vysvetliť situáciu uchádzača a motiváciu, prečo by mala byť zľava poskytnutá práve jemu/jej. Kurz je celok a nie je možné prihlásiť sa iba na jednotlivé workshopy.

Určite je čo kurzom získať, a tak neváhajte a prihláste sa. Čas máte do 25.mája 2023.

 

Zdroje: https://sokratovinstitut.sk/zaobzor/


benusova@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme