Chceš zažiť leto snov a stať sa cestovateľským vlogerom?

31. 5. 2023 | Študentský život

World Travel HackerUž si vieš, čo budeš robiť toto leto? Láka ťa možnosť precestovať najrozličnejšie miesta sveta s tvojim parťákom či parťáčkou a ešte si aj zarobiť? Znie to ako tvoj „summer dreamjob“? Tak v tom prípade sa určite pozri na ponuku, ktorú priniesol cestovateľský portál Kiwi.com v spolupráci so sponzorom Visa. Aj ty sa môžeš stať World Travel Hackerom!

World Travel Hacker je štvortýždňová cestovateľská práca snov, kedy dostanete s tvojím cestovateľským parťákom budget 10 000 Eur na cestovanie po svete a plnenie rôznych úloh, ako napríklad ochutnať Fish and Chips v Londýne či ísť v Berlíne na párty a neminúť viac ako 50 Eur. Dôležitou súčasťou bude z týchto zážitkov vytvoriť digitálny obsah, ktorý bude zverejnený na sociálnych sieťach. Pôjde minimálne o šesť YouTube videí, desať tiktokových videí či instagramových reelsov a pätnásť fotiek.

Čím sa musí ale tento obsah líšiť od bežných cestovateľských vlogov? Musí priniesť inšpiráciu ako cestovať low-cost, ukázať rôzne cestovateľské typy a triky ako počas cestovania ušetriť a zároveň toho zažiť čo najviac. Motiváciou k low-cost cestovaniu je aj možnosť nechať si usporený zbytok z počiatočného budgetu 10 000 eur.

Aké sú podmienky na prihlásenie sa do letnej ultimátnej práce snov? Zasielať prihlášky je možné do 11.júna 2023. Ty, ale i tvoj parťák/parťáčka musíte mať aspoň 18 rokov, plynule hovoriť anglicky a mať cestovný pas platný minimálne do februára 2024. V neposlednom rade je potrebné, aby ste mali „zmáknuté“ tvorenie videí, príspevkov na sociálne siete a písanie textov a trefných popiskov. V skratke je potrebné vytvárať obsah, ktorý čo najviac zaujme a získa čo najviac laikov na sociálnych sieťach svojskou a originálnou formou.

Ako sa prihlásiť? Podmienkou je zaslať zaujímavé a zábavné video o svojom rodnom meste alebo meste, kde žiješ a presvedčiť, že si titul World Travel Hacker naozaj zaslúžiš. Kreativite pri videu sa medze nekladú, dôraz pri hodnotení bude kladený na originalitu, jedinečnosť obsahu a prevedenia, celkovú kvalitu, či zvukovú stránku. Obsah musí byť samozrejme v angličtine.

Tak čo, skúsiš to?

 

Zdroj: www.kiwi.com/worldtravelhackers


benusova@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme