Obdarujte seba alebo svojich blízkych zmysluplným darčekom

13. 12. 2022 | Aktuality

predplatné ako darčekMnohé slovenské média prešli pred niekoľkými rokmi na formu predplatného za uverejňovaný obsah. Na kvalitnú prácu novinárov a pravidelné informovanie spoločnosti o dôležitých témach sú potrebné nemalé náklady.

Peniaze z reklamy častokrát nemôžu tieto náklady pokryť, pokiaľ média nechcú, aby bola reklama na každom mieste webovej stránky. Preto mnohé média prešli aj na Slovensku pred niekoľkými rokmi na formu predplatného, vďaka ktorému majú predplatitelia prístup k celým článkom, ale zároveň nie sú pri čítaní zahltení reklamami. Výnimky môžeme vidieť v prípadoch, kedy obsah predstavuje celospoločenský význam, vtedy ho média zvyknú sprístupniť zdarma. Stalo sa tak napríklad v prípade článkov o COVID-19 či o vojne na Ukrajine.

Jedným z médií, ktoré na Slovensku poskytujú možnosť predplatného je aj Denník N, ktorý má mnohé zvýhodnenia či už pre študentov, učiteľov alebo pre seniorov. Zľavy pre študentov a učiteľov sú 50 % a vďaka tomu môžete získať prístup k článkom na Denníku N a E bez reklám a možnosť odomykať články pre priateľov len za 5 € na 4 týždne. A aj keď sa študentovi počíta každý cent, 5 € je stále čiastka, ktorá do mesačného rozpočtu nezasiahne tak veľmi v porovnaní s množstvom užitočných informácií, ktoré za ne študent získa.

Tak pokiaľ si chcete urobiť na Vianoce radosť a zabezpečiť si prísun kvalitných informácií, určite sa po predplatnom obhliadnete alebo ho niekomu vo vašom okolí darujte.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme