Online veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.cz ti pomôže s výberom vysokej

9. 10. 2022 | Aktuality

Online veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.czPortál VysokeSkoly.cz, ktorý je materským portálom webovej stránky VysokeSkoly.sk, organizuje unikátny veľtrh, ktorý ti pomôže vybrať si vysokú školu z pohodlia domova. Online veľtrh vysokých škôl ti poskytne prehľad a výber z desiatok českých vysokých škôl. Okrem live chatu so študentmi každej fakulty si môžeš pozrieť prednášky a videoprezentácie v online prednáškovej sále.

Výhody oproti bežnému veľtrhu

Online veľtrhu sa môžeš zúčastniť nech si kdekoľvek, stačí ti k tomu počítač a pripojenie na internet. Vďaka tomu nemusíš nikam chodiť ani cestovať.

Ďalšou výhodou je práve podrobné vyhľadávanie, ktoré ti umožní vyhľadať univerzitu, fakultu či konkrétny študijný program podľa toho, čo ťa baví a zaujíma. Nemusíš tak blúdiť medzi stánkami ako na bežnom veľtrhu, ale rovno nájdeš to, čo hľadáš.

Za zmienku stojí určite aj výška vstupného. Online veľtrhu sa môžeš zúčastniť úplne zdarma, stačí sa registrovať. Navyše k tomu získaš unikátny test, ktorý ti napovie, na aký odbor sa hodíš. Ten ti práve môže uľahčiť hľadanie, pokiaľ vôbec nevieš, ktorým smerom by si po strednej škole chcel(a) pokračovať.

Pokiaľ sa práve teraz rozhoduješ o svojej budúcnosti, zvažuješ štúdium v zahraničí alebo jednoducho chceš mať väčší prehľad o ponúkaných možnostiach štúdia, online veľth vysokých škôl. Pripoj sa k desiatkam najlepších vysokých škôl v Českej republike odkiaľkoľvek už 18. a 19. októbra.


podpora@vysokeskoly.cz