Študijné materiály na dosah - zdieľaj a sťahuj ich na jednom mieste

28. 9. 2022 | Aktuality

Študijné materiályPoznámky z prednášok sú pokladom pre všetkých vysokoškolských študentov. Kto niekedy bezradne zháňal akýkoľvek dobrý materiál, z ktorého sa dá pripraviť na skúšku vie, aká náročná misia to môže byť. Častokrát sú nádejou starší spolužiaci alebo tí, ktorí poctivo absolvujú každú prednášku a zapíšu si prehľadne každé slovo. Nech už patríš do skupiny lovcov “pokladov” alebo ich pyšných autorov, stránka StudyPoint je miestom pre teba.

Dve šikovné Slovenky našli dieru na trhu, a tou je práve platforma na zdieľanie študijných materiálov. Vytvorili portál, ktorý poskytuje veľké množstvo materiálov priamo od samotných študentov. Materiály sú prehľadne zoradené a na stránke funguje skvelé vyhľadávanie, vďaka ktorému nájde každý všetko, čo potrebuje.

Keďže sú študijné materiály veľmi vzácnou komoditou, môžu si ich prispievatelia na nich aj niečo privyrobiť. StudyPoint ponúka možnosť autorom svoje dokumenty spoplatniť. Pri nahrávaní dokumentov si môže každý autor zvoliť sumu, za ktorú ich chce predať. Na druhú stranu ktokoľvek kto hľadá tieto materiály si zasa vyhľadá tie požadované, nabije si svoju virtuálnu peňaženku na konte StudyPoint a vzácne informácie si takto môže zakúpiť. Nech už patríš do ktorejkoľvek skupiny, veríme, že sa ti niekedy počas tvojho vysokoškolského života táto stránka zíde.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme