Súťaž o stáž v OSN – New York, Ženeva, Viedeň

12. 3. 2014 | Aktuality

Súťaž vyhlásila Nadácia Pontis, ktorá podporuje študentov i verejnosť v zvyšovaní povedomia o globálnych a rozvojových témach a svojou činnosťou sa orientuje na globálne vzdelávanie. Prostredníctvom prinášania kvalitných informácií z tejto oblasti poskytuje „priestor na zmenu postojov jednotlivcov a uvedomenia si svojho poslania v spoločnosti a vo svete“, píše sa na stránkach nadácie.

Témou prihlásených esejí je rozvojová spolupráca a esej by mala mať od 1200 do 1500 slov. Esej by mala byť originálna a vybranej téme by sa mala venovať hĺbkovo. Témy a podmienky súťaže nájdete tu.

Víťaz súťaže pocestuje na mesačnú stáž do OSN v New Yorku, druhá a tretia najlepšia esej bude odmenená stážou v Ženeve a vo Viedni. Stáže sú výborným zdrojom praktických skúseností a cenenou súčasťou životopisu.

Zapojiť sa môže každý študent na dennom i externom štúdiu 2013/2014 v bakalárskom, magisterskom a inžinierskom stupni štúdia a ovládajú anglický jazyk slovom a písmom. POZOR: Deadline 30.4.2014!

Zdroj a ďalšie informácie:

http://www.nadaciapontis.sk/…ew-yorku/839

http://www.nadaciapontis.sk/…-vzdelavanie

Zdroj fotografie: www.sxc.hu

Ďalšie články k téme

Nájsť si stáž nikdy nebolo jednoduchšie

Či chodíš na strednú alebo vysokú školu, určite si už dostal(a) otázku na prax a pracovné skúsenosti. Alebo máš pocit, že všetci tvoji rovesníci už majú roky praxe za sebou a ty stále nič. Prax pri štúdiu je pre mnohých citlivou témou a mnohým robí vrásky na čele. Už ale nemusí, s GROWNi si totiž […]

čítajte viac

Chceš zažiť Európsky parlament v Bruseli na vlastnej koži?

Pokiaľ je tvoja odpoveď áno, teraz prišla tvoja šanca. Delegáti Rady mládeže Slovenska hľadajú do svojej delegácie na LevelUP ďalšieho člena či členku. Už 12. až 13. apríla sa totiž v Bruseli stretnú mladí zástupcovia krajín Európskej únie, ktorí budú čerpať inšpiráciu a zdieľať nápady s rôznymi expertmi a organizáciami. Cieľom týchto dvoch dní totiž […]

čítajte viac