Medzinárodná online konferencia 3xKaM

2. 10. 2022 | Aktuality

Medzinárodná online konferencia

Študuješ pedagogický, psychologický alebo sociálny smer? Alebo sa o túto oblasť zaujímaš? Tak práve pre teba je Medzinárodná online konferencia 3xKaM, ktorú organizuje Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie. Názov konferencie 3xKaM vychádza zo samotného zamerania na Kvalitu, Komunikáciu, Kompetencie a Multidisciplinaritu.

Konferencia nie je určená len študentom týchto odborov, ale aj odborným a pedagogickým pracovníkom z praxe na Slovensku a v Čechách. Tretí ročník konferencia sa uskutoční 20. a 21. októbra online. Vďaka tomu môžu byť účastníci súčasťou, nech sú kdekoľvek na svete. Samozrejmosťou sú prednášky odborníčok a odborníkov, ako sú napríklad Mgr. Lucia Hargašová, PhD. z Ústavu výskumu sociálnej komunikácie SAV, PhDr. Martin Dolejš, Ph.D. z Katedry psychologie FF UP v Olomouci, Mgr. Juraj Holdoš, PhD. z Filozofickej fakulty Katolíckej univerzity v Ružomberku a mnohí ďalší. Konferencia ponúkne širokú škálu tém, ktoré sú aktuálne už niekoľko rokov, ale aj témy, ktoré sa týkajú aktuálneho diania v spoločnosti.

Účastníci sa môžu tešiť na témy ako Inklúzia a multidisciplinarita, Konšpirácie, hoaxy, dezinformácie, propaganda či Krízová intervencia (vojna, COVID-19), Diagnostika v školskom prostredí a ďalšie nemenej zaujímavé. Vstup na konferenciu je zdarma, stačí sa len registrovať.

Veríme, že práve vďaka takýmto podujatiam majú mladí ľudia príležitosť rozvíjať svoje znalosti, ktoré nadobudli v škole a zároveň majú možnosť spoznať a stretnúť najväčších odborníkov v obore z oboch krajín.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme