Bratislava ponúka registráciu do knižnice zadarmo

21. 11. 2022 | Aktuality

Bratislava ponúka registráciu do knižnice zadarmoAk ešte nemáš založené čitateľské konto v Mestskej knižnici v Bratislave, teraz je ten správny čas! Mestská knižnica v Bratislave ponúka študentom v dňoch od 14. novembra do 25. novembra možnosť zaregistrovať sa zadarmo. Stačí ktorúkoľvek pobočku knižnice navštíviť osobne a preukázať sa platným študentským preukazom ISIC.

Knižnica ponúka registráciu zadarmo ako reakciu na významné novembrové dni, ktorými sú Deň boja za slobodu a demokraciu s pripomienkou Nežnej revolúcie a Medzinárodný deň študentstva – 17. November, o ktorého pôvode sa môžete dočítať aj v našom staršom článku. Knižnica verí, že práve vďaka lepšiemu prístupu k informáciám dochádza k budovaniu tolerantnejšej a otvorenejšej spoločnosti.

Bezplatná registrácia má rovnaké podmienky využívania služieb knižnice ako registrácia s poplatkom, čiže bude platná 365 dní a umožňuje si knihy, časopisy, spoločenské hry či iné dostupné materiály nie len prezerať na mieste ale si ich aj vypožičať domov. V neposlednom rade môžu byť práve študovne Mestskej knižnice v Bratislave miestom na samoštúdium, prameňom kvalitných zdrojov či online objednávania kníh. Dokonca je možné využiť aj cyklodonášku.


benusova@vysokeskoly.cz